NETTBUTIKK LOKAL

Handle lokalt – også på nett!

At vi har bruk for lokale butikker og næringsliv er helt uten tvil, og i utgangspunktet ønsker de fleste å kunne handle lokalt. Men, vi lever også i et samfunn der mer og mer skjer på nett, både i jobben og vårt private sosiale liv. Et samfunn som stadig krever mer og mer av tiden vår ødelegger ofte for ønsket om å handle i lokale butikker, og man velger fort da nettbutikken, som kun er et tastetrykk unna og alltid åpen når en selv har tid.

Det trenger ikke være slik, det trenger ikke være enten eller. Hva med å utvide din lokale butikk, gi muligheter for netthandel i tillegg? Varene har du jo allerede i butikken. Med en liten nettbutikk i tillegg så har du utvidet åpningstidene og potensialet for økt salg, uten ekstra lønnskostnader.

Det gjelder å tenke litt nytt – skal vi tenke litt sammen? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Nærbutikker er viktige for å skape gode lokalsamfunn, med vekst og verdiskaping. Og med den situasjonen vi har akkurat nå, må vi alle tenke nytt, tenke raskt, men også langsiktig – for vi kommer ut av dette og tilbake til en normalisert hverdag.

Det handler om din butikk og din merkevare. Derfor har vi lagt opp til en enkel, kostnadseffektiv og funksjonell nettbutikkløsning, som er bygget på lokal tankegang. En utvidelse av din etablerte lokale bedrift, slik at du kan nå ut til dine kunder raskt og effektivt selv i dagens vanskelige situasjon.

Ja, vi vet at det å komme i gang med nettbutikk kan virke vrient, komplisert og tidkrevende, derfor er vi der for deg. Med det samme lokale engasjement og personlig oppfølging, bidrar vi med vår kunnskap og erfaring slik at du kan fortsette med det du trives best med, å drive salg og service ut mot dine kunder.

Du kjenner kundene

og de kjenner deg

En av faktorene for at vi handler lokalt er jo personlig service og fagekspertise,
ta det med også i nettbutikken.
Personlig service og nærbutikken kan man også beholde via nett.

Mulighetene er mange, det gjelder bare å tenke litt nytt og annerledes enn før…
– tenk lokal nettbutikk.

Kanskje med et lokal utleveringssted? Eller utkjøring/levering av varer? Kanskje kunden kan bestille på nett og avtale tid for henting?

Gi kundene muligheten til å fortsatt handle hos deg, selv i en travel hverdag.

DIN (nett)butikk

Du får din egen lokale butikk ut på nett på en rask og enkel måte, spesielt satt opp for din lokale butikk. Nå gir vi deg dette til spesialpris, kun 5.900,- (normalpris 18.900,-) I tillegg gir vi 3 mnd utsettelse på driftsavtale.

DIN merkevare

Nettbutikken skal ivareta din profil og merkevare og dine ønsker for hvordan salg og service skal være. I samarbeid setter vi opp nettløsningen som passer deg. VI har basis løsning og kan være klar til bruk på 24 timer. Er du klar?

DITT valg

Ditt valg og dine kunders behov. Nettbutikk lokal er en fleksibel løsning, sammensatt for at du skal komme raskt på nett, med enkel løsning for dine kunders behov. Samtidig har løsningen full fleksibilitet med muligheter for utvidelser etter behov.

Klar for å gå online?

Eller ønsker du mer informasjon?

Send inn skjema under her, så tar vi kontakt med deg. Helt uforpliktende.

Send melding