Xindao

For deg som ønsker å skille deg ut fra mengden. Xindao designer og leverer profilprodukter og firmagaver som formidler bedriftens identiteten.

Vinga of Sweden

Vinga of Sweden fokuserer på funksjonelle design produkter for hjemmet. Godt utvalg av profil og salgsfremmende gaver.

ProJob

ProJob utvikler funksjonelle og ergonomisk riktig arbeidsklær, samt tilbehør av høyeste kvalitet med brukeren i sentrum.

J. Harvest & Frost

J. Harvest & Frost handler om fint arbeidstøy, som skjorter, jakker og tilbehør. Klær for å ta deg fra kontoret til middagsselskap på samme dag.

Grizzly

Grizzly har profilprodukter for aktive mennesker. Tøffe og slitesterke produkter for eventyr i skog og mark, på land eller vann.

Merxteam

Et bredt utvalg for forhandlere innen markedsførte produkter sektor, med reklame og kjøkkenprodukter beregnet for bedrifts- og forbrukermarkedet.

Fristads

Fristads har arbeidstøy som tilfredstssiller de høyeste kravene fra kompromissløse og proffe yrkesutøvere. I mer enn 90 år vært et av Skandinavias ledende leverandør av arbeidsklær.

D.A.D

Svensk merkevare for profiltøy/firmatøy, funkjonelle klær av høy kvalitet med en maritim touch.

Craft

Craft er et velkjent merke for aktive mennesker og for profesjonelle utøvere. Når Craft skal utvikle produktene så samarbeides det med både norske og svenske toppidrettsutøvere.

Clique

Clique og New Wave er velkjente merker innen profiltøy, med stor spennvide i farger, passform og størrelser til begge kjønn. Alt fra klassisk basistøy til den mer eksklusive og moderne følelsen.

Jobman

Jobman er en arbeidstøy kolleksjon som ble etablert for over 30 år siden i Sverige og er et av de ledende varemerkene i Europa.

Fruit

Fruit katalogen inneholder nøye utvalgte design og kvalitet, for det skandinaviske marked. Kolleksjonen inneholder produkter fra velkjente varemerker.

Sandryds

Sandryds kolleksjon inneholder alt fra enkle basis profiltøy til mer eksklusive jakker/yttertøy.