:bli sett

Web

Nettsider fra identy er alltid spesiallaget etter kundens behov og bedriftens profil, her finner du ikke noe standard hyllevare. Vi jobber for at du skal bli sett i skyen.

 

Vi legger vekt på å utvikle nettsider som er tilpasset akkurat den kundegruppen din bedrift søker. Gode nettsider som passer alle enheter og skjermstørrelser. Med moderne teknologi får vi nettsiden til å se bra ut samtidig som at den er lett å navigere på mobiler, nettbrett og datamaskiner.

 

Vi leverer komplette løsninger for nettsiden, med drift og vedlikehold om det er ønskelig, eller dere ønsker drifte og administrere alt innhold selv. Det meste av våre løsninger er bygget på WordPress, som er den mest brukte publiseringsløsningen i dag med utviklere fra hele verden som bidrar med feilrettinger og oppdateringer hver eneste dag. Dette gjør at systemet er sikkert og hele tiden er oppdatert.

 

identy as drifter og har full kontroll over egne webservere som vi oppdaterer jevnlig slik at vi kan tilby gode og sikre nettsider til våre kunder.