:bli sett

Profil

En profil handler om mer en logo, farger og streker, det handler om å finne den lille unike detaljen i funksjonen, i formen og uttrykket; den totale opplevelsen av ditt firma.

 

PROFILTØY

Å bli sett med profiltøy hvor logo/budskapet deres er synlig er en viktig del av å profilere en bedrift, uansett om det er arbeidstøy eller til fritidsbruk. Profiltøy er mye mer enn akkurat arbeidstøy med en logo på, det handler like mye om mote og identitet. Vi legger vekt på å kombinere merkevarebygging, funksjonalitet, mote og design i de klærne som du og dine medarbeidere, samarbeidspartnere eller kunder skal bære. Finn tøy som passer ditt behov, ta en titt gjennom våre kataloger her.

 

REKLAMEARTIKLER

Gaver med logo/firmaprofil til ansatte eller kunder? Ved overlevering av en stor jobb? Jul, påske eller sommer? Eller strøartikler til bruk i alle mulige sammenhenger?

En gave skal gis med omtanke, ikke bare en gave for gavens skyld. Gaven bidrar til mottakers og omgivelsenes oppfattelse av ditt firma, og markerer en relasjon mellom giver og mottaker.

Mye av det samme kan sies om reklameartikler eller strøartikler generelt, det er en viktig del av identiteten og merkevarebygging for ditt firma.

Ta en titt på våre kataloger her, eller send oss en forespørsel med dine ønsker så tar vi utfordringen for å finne nettopp de rette elementer til din profil.